Zonnestroom zakelijk

Het Nationaal Duurzaamheidsplan realiseert, financiert en exploiteert zonnestroomsystemen voor de zakelijke markt. Wij investeren in zonnestroomprojecten op de daken van onze klanten. Daarmee willen wij voor onze klanten rendement genereren met hun beschikbare dakoppervlak en tegelijkertijd zorgen dat zij gebruik gaan maken van hun zelf opgewekte zonnestroom.

Wij realiseren turn-key zonnestroomprojecten op basis van een concept voor zonnepanelen leasen, voor zakelijke klanten met een aanzienlijk dakoppervlak en een elektriciteitsaansluiting groter dan 3x 80 Amp. De volgende zaken zijn inbegrepen bij zonnestroom zakelijk: financiering, subsidieaanvragen, installatie, monitoring, onderhoud, vervanging van onderdelen, administratie en verzekeringen.

Ons investeringsmodel is volledig transparant en maakt gebruik van de Stimulering Duurzame Energieproductie subsidie (SDE+ subsidie). Met behulp van onze technische en financiële expertise en jarenlange ervaring met investeren in zonnestroomsystemen, kunnen wij uw specifieke behoeften omzetten in een maatwerk oplossing. U realiseert zo een aanzienlijke besparing op uw energiekosten én verduurzaamt uw organisatie. Alles start met het uitrekenen van het rendement uit uw dak. Op basis van uw huidige energierekening werken wij graag vrijblijvend een quick scan voor u uit.

Organisatie

Het Nationaal Duurzaamheidsplan is mede opgericht door en gelieerd aan zonnestroom specialist SolarNRG. NDP en haar partners zijn samen al jaren één van de grootste leveranciers en installateurs van complete zonnestroomsystemen in Nederland. Sinds 2003 voorzien wij veel bedrijven en huishoudens in Nederland, maar ook België, Frankrijk, Spanje, Aruba en Curaçao, van zelf opgewekte duurzame energie. Onze zonnestroom zakelijk projecten worden gebouwd met producten van zeer hoge kwaliteit. We hebben inmiddels al duizenden duurzame projecten ontwikkeld met een totaal van circa 50 Megawatt.

Waarom duurzame energie met behulp van zonnepanelen projecten?

De Nederlandse overheid heeft in het Energieakkoord zichzelf als doel gesteld om in het jaar 2020 14% van het energieverbruik duurzaam op te wekken. De doelstelling voor de Europese Unie in zijn geheel bedraagt 20%. Het aandeel duurzame energie in Nederland bedroeg in 2015 5,8%, we hebben dus nog een aardige weg te gaan om deze doelstelling te behalen. Het belangrijkste sturingsmiddel van de Nederlandse overheid daarvoor is de Stimulering Duurzame Energieproductie, de zogenaamde SDE+ subsidie.

Waarom zonnestroom?

Als oplossing voor de problematiek ten aanzien van de eindige fossiele en nucleaire energiebronnen en de uitstoot van broeikasgassen, zal er een energietransitie plaats dienen te vinden in de wereld. Van alle duurzame energie categorieën, de zogenaamde hernieuwbare energiebronnen, heeft de categorie zonnestroom verreweg de grootste jaarlijkse capaciteit. Met een fractie van het gebruik van de totale zonnestroom potentie op jaar basis, kunnen wij voorzien in de wereld-energiebehoefte. Zonnestroomsystemen zijn relatief makkelijk te realiseren, zeer flexibel qua schaalgrootte en voor dakoppervlaktes realiseerbaar zonder vergunningen. Wij staan u graag terzijde met onze technische en financiële expertise om samen een zonnestroomproject te ontwikkelen. De start zou zijn om een vrij blijvende rendementsanalyse voor uw locatie op te stellen op basis van uw huidige stroomverbruik en tariefstelling.

Realiseer een aanzienlijke besparing op uw energiekosten
en verduurzaam uw organisatie