Wij zijn het team van
Nationaal Duurzaamheidsplan

Marco van Veen

Marco van Veen

Marco is als ervaren ondernemer vanaf 2003 actief in de zonnestroomsector. Met zijn bedrijf SolarNRG bedient hij bedrijven als Heijmans en Bam en organisaties zoals Vereniging Eigen Huis en iChoosr. SolarNRG is binnen deze sector één van de grootste bedrijven in Nederland, met eigen ontwikkeling en productie van montagematerialen en eigen ERP-software.

  • LinkedIn
Jaap Geelhoed

Jaap Geelhoed

Jaap is actief in zonnepanelen sinds 2003. Hij heeft een achtergrond in de aannemings- en uitzendbranche, als financieel manager en CFO. Vanaf 2008 heeft hij zich toegelegd op de ontwikkeling en realisatie van zonnepaneelsystemen voor industriële daken. Met zijn financiële kennis als basis, heeft hij veel grote projecten weten te realiseren en te financieren. Jaap is ook actief in Zuid-Amerika.

Raymond Perrenet

Raymond Perrenet

Raymond heeft jarenlange ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven in verschillende leidinggevende functies, waaronder marketing directeur bij T-Mobile en bestuurder bij Tele2. Daarnaast heeft Raymond over de laatste jaren substantieel geïnvesteerd in verschillende technologiebedrijven en heeft hij zich volledig toegelegd op de energiesector.

  • LinkedIn

Samen met onze partners hebben we
al meer dan 50 MWp aan projecten ontwikkeld