Investeringsanalyse

Nationaal Duurzaamheidsplan heeft verschillende aanvullende services ontwikkeld, waarmee wij u graag van dienst willen zijn.

Quick scan

Met onze kosteloze en vrijblijvende quick scan maken wij inzichtelijk hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel energie dit u op kan leveren. Daarnaast tonen wij u wat de terugverdientijd is van de investering en van welke energie gerelateerde subsidie- en fiscale voordelen u gebruik kan maken.

Advies op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van zonnestroomprojecten, evenals het beheren ervan, weten wij precies waar er problemen kunnen ontstaan. Wij helpen u graag met onze engineering- en investering kennis en stemmen ons maatadvies af op uw specifieke behoeften.

Subsidie hulp

Door onze expertise op het gebied van risicobeheersing stijgt uw kans op een succesvolle SDE+ subsidie aanvraag aanzienlijk. Wij verlenen onze service voor het indienen van de Zon SDE subsidie aanvraag kosteloos voor u.

Turn-key projecten

Wij ontwikkelen, financieren, installeren en beheren uw zonnestroomsysteem zonder enige investering van uw kant. U pakt niet de lasten, alleen de voordelen: lagere energiekosten én een duurzame profilering van uw bedrijf.

Participatie

We zoeken voortdurend daken om zonnestroomsystemen op te exploiteren, waardoor u op uw eigen dak van een aantrekkelijk rendement kunt genieten. U kan ook participeren in de exploitatie. Met onze transparante rekenmodellen kunt u zelf bepalen wat voor u interessant is.

Aankoop zonnestroomprojecten

U heeft al een zonnestroomsysteem, maar wil dit overdragen ten behoeve van bijvoorbeeld een investering in uw bedrijf? U heeft wel een SDE+ subsidie, maar krijgt de financiering niet volledig rond? Wij bieden u alle voordelen van zonnestroom zonder de financiële-, operationele- en administratieve lasten.